24/01/2018 00:00
שאלה:
אשתי רדומה בקיום היחסיםאורח\ת
אני נשוי 13 שנה, יש לנו ילדים ואני אוהב את אשתי, בתחילת הנישואים היא לא ידעה שאשה יכולה לגמור כלל, וגם נגעלה מאיבר מיני (עד היום היא נגעלת).
לאחר שגרמתי לה לשוחח עם משהי אחות בקופת חולים שהסבירה לה שאזה צריכה להנות וזה טוב, אז היא יותר נפתחה, אז היא התחילה לגמור ולהנות.
אבל בשנה האחרונה היא נרדמת בזמן שאני מנסה לענג אותה, היא אומרת שזה לא בשליטתה וגם אם היא תתאמץ היא לא תצליח לגבור על העייפות.
אני מרגיש נעלב שבאמצע שאני מנסה לעורר אותה ולענג אותה היא נרדמת, ושוב מתעוררת. היא אומרת שאני צריך "לזרום" ולא לתת לה הרגשה שאני נעלב או מאוכזב מזה שהיא נרדמת. אבל גם האיבר שלי כבר לא עומד כשאני רואה שנרדמים מול הפנים שלי, וגם זה ממש הרגשה גרועה ללטף גוף ישן או ישנוני.
ובנוסף לכך שכל השנים היא נגעלת מהאיבר שלי.
הצעתי לה לנסות להיות יחד בבוקר אבל בינתיים לא נראה לה, הצעתי לה ללכת לייעוץ והיא לא רוצה, היא אומרת תלך אתה לבד.
שוב אציין שאנחנו מסתדרים בשאר הדברים, היא מעריכה אותי מאוד ואני אותה, יש לנו דעות דומות ומבינים אחד את השני.
עוד משהו קטן זה שיש לנו ילדים והיא לא רוצה להביא עוד ילדים ואני כן קצת מתגעגע לתינוק חדש.