טבעי שתחושי אכזבה מכשלון נישואיך אך העתיד לפנייך, את מוכשרת ויפה וואחרי שעוברים את הגלים הגבוהים מגיעים למי-מנוחות.
תמיד תוכלי להקים משפחה ואין סיבה שלא. אני מבינה ממכתבך שאת מעוניינת לשקם והוא מסרב לשתף פעולה. האם יש אדם כלשהוא שיכול לדבר אל ליבו ולשכנעו לתת סיכוי? אולי רב, הורה או חבר?
לעיתים המתנה תאפשר לו זמן של התבוננות ומתוך רגיעה ישקול את הדברים מחדש.
העובדה שהוא בעל מגרעות רבות בעיניך אינה אקסיומה. אנשים צומחים ומשתנים באופן מפתיע.
נסי לשמור על סדר יום ופעילות מחייבת בכדי לא ליפול למחשבות פסימיות.
אני מאמינה שייעוץ מקצועי יעלה אתכם על דרך המלך ובכל אופן התייחסי לתקופה זו כנסיון מצמיח ותזכי לבנות את חייך עם משמעות ושמחה וכמובן שפע אור ואהבה. בהצלחה,
רונית מילר
שלום לך,
את מתארת שתוך כ9 חודשים מהחתונה כבר נפרדו דרככם. ממצב של "ימים של חסד" כהגדרתך הגיעה ההחלטה להתגרש...
למרות היותו בעינייך "בעל מגרעות רבות", למרות הרצון שלו להתגרש, למרות המתחים שאת רומזת עליהם שקיימים עם משפחות המוצא, למרות הזמן הקצר שהיה מלווה במריבות ואתגרים לא קלים את "כל כך אוהבת אותו" האם את יכולה לומר לעצמך במילים פשוטות את מה?
המחשבה על פרידה היא לא קלה, המשמעות להיות גרושה כרוכה בהשלכות לא קלות. אבל כדאי שתהיי ממוקדת על מה את נלחמת. עליו? על להשאר נשואה?
בנוסף, את חוששת שמא את סובלת מדכאון. זה לא יהיה מופקע שסערות נפש כמו שאת עשויה לעבור עלולים לגרום לדכאון. הדבר אבל מצריך אבחון אצל איש מקצוע. אם אכן יהיה צורך בנטילת תרופה, ניתן יהיה להתאים את התרופה המתאימה והטובה לך ללא תופעות לוואי. קשה מאד להתמודד עם פרק כזה בחיים גם בלי לסבול מדכאון, אל תוסיפי לך סבל על סבל. פני לקבלת אבחון ועזרה.
בברכה
יאיר אביני
050-4188877